6 augustus 2021
Geplaatst door Verkoopteam-Hollandse-Meesters

Dááág auto, bakfiets of scooter! Hallo Hely!

Hollandse Meesters is meer dan een plek om te wonen. Het is ook een plek om duurzaam te leven. Bijvoorbeeld door voor je vervoer gebruik te maken van een slimme oplossing: Hely, een van de aanvullende woonservices voor jou en je medebewoners. Hely is een deelmobiliteitsconcept: altijd over een auto, een (bak)fiets of een scooter kunnen beschikken zonder er één te hoeven kopen. Dat is duurzamer, flexibeler en ook nog eens voordeliger.

Start je rit met een app

Een eigen auto, fiets of scooter heb je niet nodig. De Hely-app wel. Daarmee reserveer je het vervoermiddel van jouw keuze op de dag en tijd die je wilt. En dan kun je op pad. Je haalt het voertuig op bij de Hely Hub in de parkeergarage van Hollandse Meesters. Kan het duurzamer, flexibeler en voordeliger?

Hely wie?

Hely is betrouwbaar. Je vindt de deelservice al in twintig hubs in grote steden. En achter Hely staat een bekende naam: de NS, die samen met Pon het initiatief heeft genomen. Je kiest altijd voor een vervoermiddel op maat. Er zijn meerdere modellen auto’s: de Volkswagen e-Golf, de Skoda Citigo en de Nissan Leaf. Liever de fiets? Kies uit een bakfiets, een e-bike, een gewone fiets. Of neem de e-scooter. De factuur krijg je keurig gespecificeerd per maand in de mailbox. Gemaakte ritten vind je terug in de app. Rijden maar!