30 november 2022
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

We praten je graag bij over de start verkoop van Hollandse Meesters. Goed nieuws; zoals het er nu naar uit ziet, starten we begin 2023 met de verkoop van de 131 koopappartementen.

Start verkoop

Goed nieuws; begin 2023 staat de start verkoop gepland! In de afgelopen periode heeft de gemeente Amstelveen het ontwerp bestemmingsplan ter inzage gelegd. Inmiddels is de termijn van zes weken gesloten waarop belanghebbenden op het plan konden reageren. Tijdens deze periode zijn buurtbewoners van Hollandse Meesters geïnformeerd over het ontwerp bestemmingsplan en de plannen. Er komt een nieuw bestemmingsplan omdat de huidige kantoorbestemming van de locatie wordt gewijzigd naar de bestemming wonen.

Op dit moment werkt het team Hollandse Meesters aan de afronding van de verkoopdocumenten. Denk aan documenten als Verkooptekeningen en een Technische Omschrijving. Dat hebben we nodig om te kunnen starten met de verkoop, zodat jij als belangstellende over alle informatie beschikt om je aankoopbeslissing te maken. We verwachten begin 2023 te starten met de verkoop van de 131 koopappartementen. Zodra de verkoop start, delen we de definitieve plattegronden, prijzen en alle andere relevante informatie met je.

Geniet van de voorpret!

Laat de voorpret maar beginnen en ontdek waar je jezelf ziet wonen. Kies je voor uitzicht op de binnentuin of kies je voor uitzicht richting het Stadshart? Geniet jij straks van een drankje in de zon op je balkon of in de gedeelde binnentuin of het dakterras. Wat Hollandse Meesters zo bijzonder maakt, is het gevarieerde woonaanbod op een unieke locatie in het centrum van Amstelveen. Er zijn maar weinig projecten waar de variatie zo groot is. 303 appartementen, waarvan 172 bestemd voor de huur en 131 voor de koop. Het toekomstige thuis voor jong en ouder, van singles en stellen tot gezinnen. Hier kun je wonen nabij de levendigheid van de stad, op steenworp afstand van Amsterdam en de groene natuur binnen handbereik. Hollandse Meesters is een meesterwerk, met aandacht voor detail, kwaliteit, gezond leven, duurzaamheid en genieten als uitgangspunt.

Meld je aan

Heb je je al aangemeld als belangstellende? Dan houden we je via nieuwsbrieven op de hoogte en mis je niets over de ontwikkelingen en de start verkoop!