31 augustus 2023
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Bezoek de Meet & Greet op 5 september

Op dinsdag 5 september van 17.00 tot 19.00 uur organiseren we een meet & greet in het Cobra Museum in Amstelveen. Je bent tijdens deze inloopbijeenkomst van harte welkom! Het projectteam is hier aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Ook kun je financieel advies inwinnen bij de Rabobank en is Homestudios aanwezig om je meer te vertellen over hoe jij jouw appartement helemaal naar wens kunt inrichten.

  • Locatie: Cobra Museum
  • Adres: Sandbergplein 1, 1181 ZX Amstelveen

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien