Wonen krijgt een 10 van de Meesters.

Hollandse Meesters. Ideaal gelegen in het centrum van Amstelveen. Een stad die de naam heeft een van de groenste steden van het land te zijn. Goed bereikbaar en met alle voorzieningen van Amsterdam letterlijk om de hoek.

Meesterlijke plek

De stijlvolle uitstraling van Hollandse Meesters krijgt de plek die het project verdient. Op een mooie hoeklocatie, daar waar de Meester G. Groen van Prinstererlaan en de Burgemeester Haspelslaan elkaar ontmoeten.

Hollandse Meesters ligt aan een groene singel met water, op wandelafstand van het levendige Stadshart Amstelveen. In enkele minuten loop je, langs de Stadstuinen, zo het winkelcentrum in. Hier vind je maar liefst zo’n 200 winkels. Voor nog meer woonplezier is een ruim aanbod van restaurants en cafés. Je hebt de Schouwburg en het Cobra Museum op wandelafstand, uitgestrekte parken voor rust en groen op fietsafstand. Het Amsterdamse Bos ligt ook om de hoek, voor Amstelveeners en Amsterdammers dé favoriete plek voor ontspannen en sporten.

Toegankelijk en bereikbaar

De bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer is perfect. Je kunt niet beter wonen. Binnen enkele autominuten ben je op de snelweg A9. In een paar minuten loop je naar de bushalte of tramhalte. Met tram 5 en 6 sta je zo in Amsterdam. Dit maakt Hollandse Meesters voor jong en oud een aantrekkelijke plek om te wonen.

BREAKING NEWS: de bouw is gestart!

De bouw van Hollandse Meesters is officieel gestart. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Het aanbod bekijk je hier