Het indelen, afwerken en inrichten van je nieuwbouwwoning is een stevige klus. Je ontdekt pas echt wat bij je past als je het probeert. Dat kan nergens beter dan bij Homestudios, met hulp van onze deskundige specialisten, een handig online platform én een uniek experience center.

 

Bekijk de kopersopties online

Alle kopersopties van jouw favoriete bouwnummers bekijk je online op Mijn Homestudios voor jouw project. Van extra lichtpunten en data-aansluitingen tot een uitbouw en opties voor sanitair en tegelwerk. Maak één of meerdere woonontwerpen om inzicht te krijgen in de specifieke mogelijkheden. Dit helpt je om een gefundeerde keuze te maken voor de woning die het beste bij jou past. Bovendien krijg je zo een goed beeld van de bijbehorende investering.

Naar mijn Homestudios

 

Bezoek het Homestudios experience center

In het Homestudios experience center komen jouw keuzes tot leven. Hier vind je – in één sfeervolle ruimte – alle kennis en inspiratie op het gebied van wonen. Waaronder een Kennisstudio vol praktische informatie en een Creatiestudio om te ontdekken wat echt bij jou past. Eén van de hoogtepunten is de Inspiratiestudio met elf volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen. Ieder bezoek aan het Homestudios experience center brengt je weer een stap dichter bij je nieuwe thuis.

 

Stel jouw ideale keuken samen

Tover je het liefst een snelle maaltijd op tafel of houd je van uitgebreid koken voor (en met) de mensen die je liefhebt? De ideale keuken is voor iedereen anders. Tijdens je eerste bezoek aan het Homestudios experience center kun je de nieuwste keukenapparatuur ontdekken en materialen en kleuren live bekijken. Samen met de keukenspecialist bespreek je die dag de mogelijkheden voor jouw woning.

 

Jouw nieuwe badkamer en toilet

De badkamer en toiletruimte(s) vormen een belangrijk onderdeel van je woning. Daarom wil je natuurlijk dat deze ruimtes zo goed mogelijk aansluiten bij jouw wensen. De woonadviseur helpt je bij het maken van keuzes binnen de beschikbare mogelijkheden. Ter voorbereiding hierop vind je op de pagina Sanitair en Tegelwerk (op Mijn Homestudios) alle informatie over de mogelijkheden.

 

Interieurafwerking

Niet alleen voor de keuken en het sanitair kun je bij Homestudios terecht, maar ook voor de afwerking en inrichting van je woning. Denk aan de binnendeuren, raamdecoratie en (maatwerk) inbouwkasten. Ook volledig afgewerkte wanden, vloeren en (wanneer aanwezig) trappen behoren tot de mogelijkheden. Onze ervaren interieurspecialisten helpen je om de gewenste sfeer door te voeren in alle onderdelen van jouw interieur. Helemaal passend bij je persoonlijke stijl, wensen én budget.

 

Ontdek je huis. Maak je thuis. Voel je thuis.

Samen met onze specialisten creëer je jouw ideale thuis. Zij helpen je bij het maken van keuzes uit de beschikbare mogelijkheden voor jouw woning. Met de juiste expert op het juiste moment, ben je verzekerd van het beste advies.

 

BREAKING NEWS: de bouw is gestart!

De bouw van Hollandse Meesters is officieel gestart. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Het aanbod bekijk je hier