Jouw droomkeuken van SieMatic

Je nieuwe koopappartement in Hollandse Meesters is inclusief luxe SieMatic keuken. Laat je fascineren in de belevingswereld van SieMatic. Na de aankoop van je woning ben je welkom in het Homestudios experience center. De keukenspecialisten van SieMatic helpen je met het ontwerpen van jouw droomkeuken. Bij de vrij op naam prijs van je appartement is een SieMatic keuken met Siemens apparatuur inbegrepen. Laat je inspireren door de drie verschillende lifestyles van SieMatic; PURE, URBAN en CLASSIC. 

SieMatic Lifestyles

SieMatic hanteert een vernieuwende filosofie; zij denken niet in producten maar in lifestyles. Met de drie verschillende lifestyles: PURE, URBAN en CLASSIC is voor iedere leefsituatie het juiste keukenconcept.

PURE

De SieMatic-lifestyle PURE is kunstzinnig in minimalisme en elegantie. Door het design tot het essentiële te reduceren ontstaat een tijdloze keuken. Een puristisch keukenontwerp met een uniek karakter.

URBAN

De SieMatic-lifestyle Urban is onconventioneel en creatief. Geïnspireerd op grote steden die worden gewaardeerd om hun openheid voor nieuwe invloeden, culturele rijkdom en hun inspirerende energie. Een open-minded lifestyle met een mix van open en gesloten opbergruimte, flexibele vrijstaande meubelen en hoogwaardige materialen.

CLASSIC

Tegenpolen kunnen prima samengaan. Goed gecombineerd ontstaat dan iets heel nieuws, iets buitengewoons. De CLASSIC-lifestyle overtuigt met een harmonieuze compositie die vertrouwde en moderne stijlen creatief samenbrengt tot in perfectie.

Als je straks de trotse, toekomstige bewoner bent van een woning in Hollandse Meesters ben je welkom in het Homestudios experience center om jouw keukendroom werkelijkheid te laten worden.

Meer over SieMatic 

Bekijk de website

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien