Jouw woning compleet Woonklaar bij oplevering? Dat kan! Als koper van een nieuwbouwappartement komt er veel op je af. Tijdens de bouw en het inrichtingsproces moet je in korte tijd allerlei beslissingen nemen. Best overweldigend! Voor je het weet ligt keuzestress op de loer. Bovendien kost het veel tijd om dit naast je drukke leven te organiseren.

Woonklaar biedt uitkomst!

Voordelen van Woonklaar

  • Verhuizen en wonen in het huis dat bij jou past
  • Direct inzicht en zekerheid over de kosten om van je huis een thuis te maken.
  • Geen bezoeken aan meerdere showrooms
  • Volop keuzemogelijkheden
  • Niet meer klussen
  • Geen last van de uitdaging om de juiste vaklui te vinden

Het museum bij jou thuis; toegankelijke luxe.

Spreken de interieurs op de afbeeldingen jou aan? De getoonde interieurs kunnen jouw werkelijkheid worden! Als je kiest voor Woonklaar, wordt je appartement opgeleverd met volledige afwerking en inrichting. What you see is what you can get!

Woonklaar X Hanssen Interior Design

De hoogwaardige afwerking en uitstraling van Hollandse Meesters vraagt om een perfect interieur. Hanssen Interior Design heeft voor elk woningtype een slim en doordacht interieurontwerp gemaakt, uitgewerkt in de interieurstijlen ‘Lucht & Zee’ en ‘Licht & Zon’. Geïnspireerd door de werken van de Hollandse Meesters, die bekend staan om de grote licht en donker effecten.

Welke stijl kies jij?

Na aankoop van je woning ben je welkom in het Homestudios experience center. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke wensen en creatieve woonideeën. De woonadviseurs van Homestudios helpen je daar straks bij. Laat je inspireren om van je huis een thuis te maken. Bij Homestudios vertellen ze je meer over het woonklaarpakket van Hanssen Interior Design. Met het woonklaarpakket woon jij straks in je eigen design appartement! Hollandse Meesters; kunst die je kunt permitteren.

Lucht & Zee | woonsfeer donker

Dit masculiene interieur is krachtig in kleur en vorm. Een strak lijnenspel met functionele meubelen en accessoires. Een luxe, aangename en comfortabele uitstraling.

impressie lucht & zee

Licht & Zon | woonsfeer licht

Onze zoektocht naar sereniteit is een reactie op de hectiek van alledag. Het razende tempo van ons leven vraagt zo nu en dan om bezinning. Die sereniteit en harmonie vinden we in de natuur. Verwacht lichte kleuren, natuurlijke materialen en ronde vormen.

impressie licht & zon

Na aankoop van je woning vertellen de woonadviseurs van Homestudios je meer over Woonklaar. Met het Woonklaar woon jij straks in je eigen design appartement!

Woonklaar pakketten
Spreken de interieurs ‘Lucht & Zee’ en ‘Licht & Zon’ jou aan of wil je in gesprek met een van onze specialisten verder personaliseren? Dat kan allemaal.

Speciaal voor Hollandse Meesters hebben we drie paletten samengesteld Jan Steen, Vermeer en Rembrandt. Je spaart meteen voor leuke cadeaus. Van een gratis flitsadvies tot een Samsung televisie.

Bekijk de Woonklaar pakketten


Gun jezelf het gemak, tijdbesparing én toegankelijke luxe van Woonklaar.

 

Meer over Homestudios

Bekijk de website

 

Meer over Hanssen Interior Design

Bekijk de website

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien