Inclusief comfortabele badkamer

Beeld je in dat je de dag begint in je eigen, fijne badkamer. Een oase van rust waar jouw zintuigen worden geprikkeld. Maak je klaar voor een mooie dag. Je nieuwe koopappartement in Hollandse Meesters is inclusief badkamer. In de technische omschrijving lees je welk sanitair en tegelwerk er in de appartementen van Hollandse Meesters is opgenomen. Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Wat je stijl ook is, met het assortiment sanitair en tegelwerk bij Homestudios kun je persoonlijke accenten aanbrengen in de uitstraling van de badkamer(s) en toiletruimte(s) in jouw toekomstige thuis. 

Na de aankoop van je woning helpen de woonadviseurs in het Homestudios experience center je met het ontwerpen van jouw droombadkamer. Laat je verleiden door een rijk productportfolio met origineel design van de hoogste kwaliteit.

Als je straks de trotse, toekomstige bewoner bent van een woning in Hollandse Meesters ben je welkom in het Homestudios experience center om jouw droombadkamer werkelijkheid te laten worden.

Wil jij de mogelijkheden voor je nieuwe badkamer alvast bekijken? Laat je inspireren door de badkamer brochure van Homestudios. 

Bekijk de brochure
 

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien