Inclusief designbadkamer van Duravit

Beeld je in dat je de dag begint in je eigen, fijne badkamer. Een oase van rust waar jouw zintuigen worden geprikkeld. Maak je klaar voor een mooie dag. Je nieuwe koopappartement in Hollandse Meesters is inclusief badkamer van Duravit. Na de aankoop van je woning helpen de woonadviseurs in het Homestudios experience center je met het ontwerpen van jouw droombadkamer. Bij de vrij op naam prijs van je appartement is een Duravit badkamer inbegrepen. Laat je verleiden door een rijk productportfolio met origineel design van de hoogste kwaliteit.

Complete keuze

Duravit biedt een compleet programma aan designbadkamers. Van wastafel tot toilet, bad (waar mogelijk), douche, wastafelmeubels tot aan badkamerkranen en accessoires. Of het nu gaat om wassen, baden, douchen of naar het toilet gaan – Duravit is van alle markten thuis. Een product moet naast mooi, vooral functioneel zijn. Alle Duravit-producten blijven gekenmerkt worden door comfortverhogende technologieën en tijdloos design, helemaal in de geest van een individueel en integraal ontwerp van de badkamer als woonruimte.

Als je straks de trotse, toekomstige bewoner bent van een woning in Hollandse Meesters ben je welkom in het Homestudios experience center om jouw droombadkamer werkelijkheid te laten worden.

Bekijk de mogelijkheden
 

Meer over Duravit 

Bekijk de website