16 februari 2022
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Is Hollandse Meesters jouw droomproject en wil je graag een woning kopen? We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt hoe de inschrijving voor een appartement in Hollandse Meesters werkt. Dat leggen we in een stappenplan aan je uit. In het stappenplan vind je informatie over de verkoop van de woningen.

STAPPENPLAN ONLINE VERKOOP

Aanmelden en inschrijven

We maken onderscheid tussen aanmelden en inschrijven. Als de verkoop nog niet is gestart, kun je je aanmelden voor het project door een account aan te maken. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen met nieuwsbrieven. Zodra de verkoop start, is het mogelijk om je in te schrijven.

Woningzoeker

Zodra de verkoop start, wordt op de website onder het kopje ‘aanbod’ een woningzoeker geplaatst. Je kunt met behulp van deze woningzoeker per woonlaag alle appartementen, specificaties en prijzen bekijken. Je kunt ook filteren op je zoekcriteria, zoals prijs, aantal kamers en het woonoppervlakte waar je voorkeur voor hebt. Ook vind je straks onder de woningzoeker relevante documenten, zoals de brochure van Hollandse Meesters, keukenbrochure, sanitair brochure, verkooptekeningen, geveltekeningen.

Heb je, zodra de verkoop is gestart, één of meerdere appartementen waar jij jezelf graag ziet wonen? Dan kun je je online inschrijving starten. In het inschrijfformulier kun je meerdere appartementen invullen waar je voorkeur naar uitgaat. Dat doe je op volgorde. Dus de eerste voorkeur is jouw favoriet. Om meer kans te maken, raden we je aan om meerdere appartementen in te vullen waar je graag wilt wonen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met de verkopend makelaars.

Brockhoff Nieuwbouwmakelaars
0205437375
nieuwbouw@brockhoff.nl

Ramon Mossel Makelaardij
0203052662
nieuwbouw@ramonmossel.nl

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien