31 augustus 2023
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

De verkoop van fase 1 is gestart!

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de woningen van het type  Violet, Scarlet, Jade, Sky, Anthracite, Cacao, Silver en Black.

Bekijk hier het aanbod!

Je kunt je vanaf nu ook inschrijven voor de voorverkoop van fase 2. In fase 2  bevinden zicht de woningen van het type Gold, Nassau en Rose.

Digitaal inschrijven? Hoe werkt dit?

Sta je al geregistreerd als belangstellende voor Hollandse Meesters dan heb je op donderdag 31 augustus een mail gekregen. Via de link in deze nieuwsbrief start het digitaal inschrijven. Sta je nog niet ingeschreven? Registreer je dan eerst als belangstellende. Je ontvangt vervolgens de link om je in te schrijven.

De inschrijftermijn sluit op maandag 11 september 2023 om 12.00 uur.

Wanneer je een woning toegewezen hebt gekregen neemt één van de makelaars uiterlijk woensdag 13 september 2023 contact met je op om je hiervan op de hoogte te brengen en een verkoopgesprek in te plannen.  Indien we je na de eerste toewijzing geen woning kunnen toewijzen dan wordt je op je op de reservelijst geplaatst. Je wordt hierover uiterlijk vrijdag 15 september 2023 geïnformeerd.

Succes gewenst met de inschrijving!

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien