6 november 2023
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Goed nieuws: de omgevingsvergunning voor het bouwen van Hollandse Meesters is onherroepelijk!

Naar verwachting kan worden gestart met de sloop van het bestaande kantoorgebouw in het eerste kwartaal van 2024. Zodra de sloop is afgerond en het terrein bouwrijp is gemaakt, kan worden gestart met de bouw, naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024. De prognose is dat de eerste koopwoningen begin 2027 worden opgeleverd.

Hollandse Meesters is nu in verkoop. Verzeker jezelf van een woning op een toplocatie in Amstelveen. Maak een account aan via deze website, schrijf je in voor jouw favoriete woning(en) en neem contact op met de makelaars om jouw woonvoorkeuren te bespreken. 

Brockhoff Makelaars, Amstelveen
020 543 7373

Ramon Mossel, Amsterdam
020 543 7373

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien