8 januari 2024
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

BREAKING NEWS: start bouw Hollandse Meesters gegarandeerd!  

Alle kopers van Hollandse Meesters hebben de zogenaamde HOERABRIEF ontvangen. Dat is een feestelijk moment! Dat betekent namelijk dat kopers zijn uitgenodigd om naar de notaris te gaan voor het ondertekenen van de Leveringsakte en de eventuele Hypotheekakte. Er kan nu officieel gestart worden met de bouw.  Er zijn geen onzekerheden meer, zoals bijvoorbeeld een minimum aantal verkochte woningen of het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Dat is dus goed nieuws, ook voor nieuwe kopers!

In maart 2024 wordt gestart met de sloop van het bestaande kantoorgebouw. Zodra de sloop is afgerond en het terrein bouwrijp is gemaakt, kan worden gestart met de bouw. Naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024. De prognose is dat de eerste koopwoningen begin 2027 worden opgeleverd.

Er zijn nog woningen te koop! Verzeker jezelf van een woning op een toplocatie in Amstelveen. Maak een account aan via deze website, schrijf je in voor jouw favoriete woning(en) en neem contact op met de makelaars om jouw woonvoorkeuren te bespreken.

Brockhoff Makelaars, Amstelveen

020 543 7373

Ramon Mossel, Amsterdam

020 543 7373

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien