13 december 2021
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Wil je dat jouw woondromen werkelijkheid worden in Hollandse Meesters? Zodra de online verkoop start, kun je het digitaal inschrijfformulier invullen. Bij jouw inschrijving dien je een financieringsverklaring te uploaden. Lees verder hoe je de financieringsverklaring kunt aanvragen.

Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn. Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Dan is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Vrijblijvend financieel advies op maat

Kan ik mijn favoriete woning betalen?
Heb je interesse in een woning? Plan vrijblijvend een afspraak in (van circa 30 minuten) bij de Rabobank om een financieringsverklaring aan te vragen. Na ontvangst van je aanvraag plant de Rabobank een online of telefonisch gesprek met je in. Na ontvangst van je gegevens streeft Rabobank je binnen 2 werkdagen te bellen voor het plannen van een afspraak voor de financieringsverklaring.

Plan een afspraak

Na afloop krijg je het 'Rabobank Oriëntatierapport Lenen en Wonen', als PDF-document. Zodra de online verkoop is gestart, dien je dit document te uploaden in het inschrijfformulier. De Rabobank is samenwerkend partner bij het project Hollandse Meesters. Rabobank is volledig op de hoogte van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, je mag ook een financieringsverklaring van een andere geldverstrekker bijvoegen.

Energiezuinig en duurzaam wonen

De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in Amstelveen? Dan krijg je een extra duurzaam¬heidskorting.*

*De voorwaarden kun je hier bekijken.

Rabobank helpt je graag verder

Plan een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en een financieringsverklaring. Kimberley Willemsen en Marloes van Oijen (Rabobank) helpen je er graag mee!

Plan een afspraak

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien