23 mei 2022
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Hollandse Meesters; nu ook in Amstelveen! Ze hangen in de meest prestigieuze musea ter wereld. Hun namen worden genoemd onder de grootsten aller tijden. En ze staan ‘gewoon’ in Amstelveen: Hollandse Meesters. Appartementen voor wie de kunst verstaat om van het mooie leven te genieten. Middenin Amstelveen, omgeven door groen, op de drempel van de vele verleidingen van de stad. Kom in hartje Amstelveen de Hollandse Meester in jezelf ontdekken.

Welk woningtype kies jij?

De één woont graag compact, om er zoveel mogelijk op uit te trekken. Voor de ander gaat er niets boven de ruim appartement. In Hollandse Meesters kan het allebei. Hollandse Meesters telt maar liefst 11 verschillende types. En binnen deze 11 typen zijn er ook nog verschillende varianten. Ook in hoogte is er die keuzevrijheid. Liever meer contact met de straat op een van de lagere etages? Of toch het privilege van het panorama over Amstelveen? We geven je een overzicht van de 11 woningtypen, in volgorde van klein naar groot.

entree gebouw

GOLD (MK40) tweekamerappartementen

Woon je graag in het centrum van de stad? En is een appartement voor jou vooral een plek om waar je overnacht, om vooral van alle verleidingen buiten te genieten? Dan hoeft een appartement ook niet groter te zijn dan type Gold. Twee kamers, maar wees eens eerlijk: heb je meer nodig? Je hebt de ruimte in je woonkamer en je hebt de ruimte in de slaapkamer. En ook de badkamer is nog verrassend groot. Slim indelen heet dat. De typen Gold liggen verspreid over de verschillende delen van Hollandse Meesters. Beginnend bij de tweede verdieping oplopend naar de elfde verdieping. Woningtype GOLD is door de gemeente Amstelveen aangemerkt als middeldure koopwoning.

NASSAU (MK50) tweekamerappartementen

Nassau is, net als de buren van Gold, een appartement met twee kamers. Met één belangrijk verschil: je krijgt nét wat meer ruimte erbij. Grotere woonkamer. Meer vrijheid in de slaapkamer. En let maar op, met een woonoppervlakte van nog geen vijftig vierkante meter woon je in een compleet appartement. Compleet een open keuken en badkamer: wat wil je nog meer? Er zijn al types Nassau op de eerste etage maar verspreid over de diverse delen van Hollandse Meesters kun je ook nog veel hoger terecht. Tot aan de elfde verdieping toe, inclusief een inspirerend uitzicht over de stad. Een aantal types Nassau heeft een eigen buitenruimte en een aantal heeft een eigen, externe berging. Woningtype NASSAU is door de gemeente Amstelveen aangemerkt als middeldure koopwoning.

impressie Nassau appartement

ROSE (MK60) driekamerappartementen

Voor woonwensen die net wat meer mogelijkheden vragen, zijn er diverse appartementen van het type Rose. Met drie kamers ideaal voor als je bijvoorbeeld met z’n tweetjes bent. Of nu nog met z’n tweetjes maar gezinsuitbreiding niet uitsluit. Of omdat thuiswerken toch wel heel goed bevalt en je per se die eigen werkkamer wilt. Of... vul zelf maar in. Dat Rose qua oppervlaktematen een compact appartement is, merk je amper. Dankzij de efficiënte indeling kun je overal uit de voeten: woonkamer, open keuken, slaapkamer één en twee en de badkamer. En, als extraatje, een eigen balkon en een eigen, externe berging. Je kunt er wonen vanaf de tweede verdieping tot en met etage elf. Woningtype ROSE is door de gemeente Amstelveen aangemerkt als middeldure koopwoning.

VIOLET (VK75) driekamerappartementen

Volgens de kleurenleer zou violet de kleur zijn van mensen met een creatieve geest. Creativiteit kan de architect van type Violet zéker niet ontzegd worden. Ooit gedacht dat je op een oppervlakte als deze zoveel woonplezier kon hebben? Ga maar na. Woonkamer waar je met gemak én die zithoek én die eetkamertafel een plek geeft. Een keuken met alles erop en eraan. Twee slaapkamers, of eventueel een slaapkamer en die werkkamer aan huis. En vergeet je eigen externe berging en buitenruimte niet. Wil je het idee hebben dat je deel van de stad bent, op de eerste etage? Of zoek je het liever hogerop, tot en met de elfde verdieping?

SCARLET (VK85) driekamerappartementen

Driekamer appartementen, maar dan van het soort die groter aanvoelen: zo zou je type Scarlet gerust mogen noemen. Op een oppervlakte van 83 vierkante meter heb je nu eenmaal alles een maatje groter. Zoals de woonkamer, die één is met de open keuken. Enthousiaste hobbykoks zien meteen al de optie van een kookeiland, in combinatie met een L-vormige keukenopstelling. Twee slaapkamers zijn ook prettig. Is het niet om in te slapen, dan is werk of een hobby ook een prima bestemming. En neem onder zonnige omstandigheden gerust plaats op je balkon: vanaf verdieping twee tot en met de elfde verdieping zie je ‘tout’ Amstelveen aan je voorbij trekken.

JADE (VK90) vierkamerappartementen

Jade is de edelsteen waaraan een eigenschap als evenwicht wordt toegeschreven. En laten de appartementen van het type Jade nu ook eens heel evenwichtig zijn ingedeeld. Verdeeld over de ongeveer 88 vierkante meter die je appartement telt heb je vier kamers. Fijne ruime woonkamer, grotere hoofdslaapkamer, twee extra kamers die qua praktische bruikbaarheid er niet voor onderdoen. In de badkamer heb je zelfs de mogelijkheid voor een douche én een bad. En dan vallen de appartementen ook nog eens op door de langgerekte buitenruimtes. Groot genoeg voor een flinke loungeset. Je vindt type Jade op de tweede, derde, vierde en vijfde verdieping van Hollandse Meesters.

SKY (VK95) drie- en vierkamerappartementen

The Sky the limit? Je reikt ermee tot aan de vijfde etage van Hollandse Meesters. En veel limieten zijn er ook al niet aan de gebruiksmogelijkheden van type Sky. Met vier kamers mag je rustig spreken van een flink appartement. Hier heeft de architect er voor gekozen om de oppervlakte iets anders te verdelen: in twee even grote slaapkamers en één die kleiner is. De woonkamer is al even ruim, inclusief de open keuken. Open de schuifpui en je kijkt uit over het centrum van Amstelveen. Heb je een voorkeur voor Sky, dan kun je kiezen uit een ligging op de etages één, drie, vier en vijf.

impressie SKY drie- en vierkamerappartementen

ANTHRACITE (VK100) tweelaags appartement

Twijfel je misschien nog aan een appartement, of je de ruimte van een eengezinswoning niet gaat missen? Maak dan kennis met de tweelaagse appartementen van het type Anthracite. Beter gezegd, maisonnettes: want dat is de officiële benaming voor deze tweelaagse woningen. Juist door die twee lagen voelt het bijna als een eengezinswoning. Vooral omdat je er nagenoeg dezelfde mogelijkheden hebt. Bij type Anthracite kun je zelfs kiezen uit maisonnettes met drie, vier of vijf kamers. De woonkamer met open keuken is altijd op de bovenste van de twee lagen gesitueerd. Het is ook de plek voor je buitenruimte. De maisonnettes zijn standaard gesitueerd op de begane grond en eerste verdieping of op de eerste en tweede verdieping.

impressie ANTHRACITE tweelaags appartement

CACAO (VK105) vijfkamerappartementen

En als je graag extra veel ruimte hebt in je nieuwe appartement? Dan ligt de keus voor de hand: type Cacao. Je hebt er de beschikking over maar liefst vijf kamers. Een praktische keuze bijvoorbeeld als je een geschikte optie wilt om in alle rust thuis te kunnen werken. Of als je nog kinderen hebt die thuis wonen. En wat denk je van de ruimte voor een hobby? Door de grote oppervlakte heb je ook in de woonkamer alle mogelijkheden. De drie appartementen Cacao vind je op de etages drie tot en met vijf. In alle gevallen kun je woonplezier uitbreiden met een heerlijk buitenverblijf.

SILVER (VK115) vier- en vijfkamerappartementen

‘Silver’ heten de 15 appartementen die je zowel in een versie met vier als met vijf kamers kunt kiezen. Vier als je liever kamers hebt die per stuk extra vierkante meters bieden, vijf als je de gebruiksmogelijkheden van je appartement nét iets meer wilt benutten. Met de forse woonoppervlakte is het een type dat riant aanvoelt. Zeker in de woonkamer, waar je door de L-vorm die ruimte goed ervaart. Ook voor de badkamer is een flinke oppervlakte ingetekend. Groot genoeg om hier straks een douche en een bad te laten installeren. Ook een balkon hoort erbij. Je kunt met Silver kiezen voor verschillende hoogten, te beginnen bij de tweede verdieping tot en met de elfde. Mét uitzicht!

BLACK (VK160) vijf- en zeskamerappartementen

De kleur zwart is altijd al gebruikt voor iets exclusiefs. In Hollandse Meesters is het geen uitzondering. Vanaf de twaalfde verdieping van Hollandse Meesters is de gehele woonlaag het exclusieve domein van dit penthouse. Meer dan 150 vierkante meter groot, in de meest luxe variant oplopend naar zelfs 185 vierkante meter. Vijf of zes kamers staan klaar voor ongelimiteerd woonplezier. Bij sommige bouwnummers krijgt de riante living nog meer cachet doordat er twee buitenruimtes zijn. Ook met het oog op de zon is type Black daarmee een aantrekkelijke optie. Twee badkamers vergroten de praktische bruikbaarheid verder. En vergeet het panorama over de binnenstad van Amstelveen niet, zowel van binnen als van buiten!

impressie BLACK vijf- en zeskamerappartementen

De kunst van het delen

In Hollandse Meesters heb je niet alleen het plezier van je eigen appartement. Samen met je medebewoners deel je ook een paar voorzieningen. Zoals de groene binnentuin en het dakterras, een oase in hartje Amstelveen. En voor jou dé place to be om even van de zon te genieten of een praatje te maken. Als bewoner ben je hier meer dan welkom, als verlengde van je eigen buitenverblijf. En heb je een keer iets te vieren en verwacht je veel bezoek? In Hollandse Meesters vind je ‘De Meesterkamer’: een gedeelde woonkamer waar je je gasten kunt ontvangen. Ook heb je samen met je medebewoners de beschikking over de fietsenberging in de ondergelegen parkeergarage. Daar vind je ook de deelmobiliteitshub. Ideaal als je gebruik wilt maken van één van de elektrische deelauto’s. Zoek je een plek voor je eigen auto? Optioneel koop je een of twee stallingsplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien