25 augustus 2022
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Dááág auto, bakfiets of scooter! Hallo deelmobiliteit!

Hollandse Meesters is meer dan een plek om te wonen. Het is ook een plek om duurzaam te leven. Bijvoorbeeld door voor je vervoer gebruik te maken van een slimme oplossing: Deelmobiliteit, een van de aanvullende woonservices voor jou en je medebewoners. In Hollandse Meesters komt een deelmobiliteitsconcept: zo heb je als bewoner altijd beschikking over een (elektrische) auto zonder er één te hoeven kopen. Dat is duurzamer, flexibeler en ook nog eens voordeliger.

Start je rit

Een eigen auto heb je niet nodig. Straks reserveer je gemakkelijk via een app de elektrische auto op de dag en tijd die je wilt. En dan kun je op pad. Je haalt het voertuig op bij de DeelmobiliteitsHub in de parkeergarage van Hollandse Meesters. Kan het duurzamer, flexibeler en voordeliger?

Rijden maar!

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien