24 april 2023
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

De tweede verkoopfase van de Hollandse Meesters appartementen is vanwege de sterke vraag vervroegd en gestart op 17 oktober. ‘Er zijn wel meer nieuwbouwprojecten in de omgeving, maar zo dicht in het centrum, dat komt niet vaak voor.’ vertelt verkoopmakelaar Edwin Brockhoff van Brockhoff Makelaars. Ook verkoopmakelaar Ramón Mossel -van Ramón Mossel Makelaardij- is enthousiast over Hollandse Meesters: ‘Op loopafstand van alle denkbare voorzieningen, is dit een hele bijzondere binnenstedelijke gebiedsontwikkeling.’

De locatie: een meesterlijke plek

De verkoopmakelaars zijn geen onbekenden voor elkaar. ‘Samen met Ramón hebben wij ook de verkoop gedaan van Up Mountain,’ vertelt Edwin. ‘Dat ligt 200 meter verderop en is ook ontwikkeld door AM én ook ontworpen door Rijnboutt Architecten. Up Mountain was snel uitverkocht. De bewoners wonen er nog steeds met veel plezier. Dat is een belangrijke maatstaf waaraan je kunt zien of iets een goede woonplek is.’ Ramón vult aan: ‘Je ziet dat de vraag naar nieuwe en duurzame woningen op een voorzieningrijke locatie nog steeds heel groot is. En het stadshart van Amstelveen biedt eigenlijk alles: winkels, horeca en scholen. Hierdoor zijn de appartementen van Hollandse Meesters interessant voor een diverse groep mensen.’

Dicht bij winkels en het Amsterdamse Bos

‘Hollandse Meesters ligt schitterend aan een groene singel met water en natuurlijk op loopafstand van het centrum van Amstelveen,’ vertelt Ramón. ‘Via de Stadstuinen loop je zo het winkelcentrum met ruim 200 winkels in. Ook bruist het in de buurt van vele gezellige restaurants en cafés. En voor cultuurliefhebbers zijn de Schouwburg en het Cobra Museum op loopafstand. Houdt je van rust en natuur? Dan fiets je zo naar  uitgestrekte parken. Bovendien woon je dicht bij het Amsterdamse Bos. Dit is voor zowel Amstelveeners als Amsterdammers dé favoriete plek om te ontspannen en te sporten.’ 

‘Je kunt niet beter wonen’

Ook Edwin is erg enthousiast over de locatie.‘We zijn trots dat we straks opnieuw mooie appartementen in het centrum van Amstelveen kunnen aanbieden. Ik ben zelf opgegroeid in Amstelveen en het centrum is gewoon een toplocatie. De bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer is perfect. Binnen enkele autominuten ben je op de snelweg A9. En in een paar stappen van je huis sta je bij een bus- of tramhalte. Met tram 5 en 6 sta je zo in Amsterdam of op de Zuidas. Je kunt niet beter wonen.’

Vind jouw ideale appartement met de online woningkiezer

‘In de online woningkiezer zie je per verdieping waar elke woning zich in het gebouw bevindt. Je vindt er ook de prijs, de oppervlakte, het aantal kamers, de plattegrond en welk uitzicht je hebt. Zo kun je rustig bekijken welk type appartement bij je past. Naar verwachting wordt in het eerste kwartaal van 2024 gestart met de sloop van het bestaande kantoorgebouw. Daarna wordt het terrein bouwrijp gemaakt en start de bouw. naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief dan blijf je automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.’

BREAKING NEWS: de bouw is gestart!

De bouw van Hollandse Meesters is officieel gestart. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Het aanbod bekijk je hier