26 april 2023
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Nog voor de start verkoop is er veel belangstelling voor de appartementen van Hollandse Meesters in Amstelveen. ‘Er komen prachtige appartementen in verschillende prijsklassen.' vertelt verkoopmakelaar Edwin Brockhoff van Brockhoff Makelaars. Ook verkoopmakelaar Ramón Mossel -van Ramón Mossel Makelaardij- is enthousiast: ‘Hollandse Meesters heeft voor elk budget en elke wens een geschikt appartement.’

Wonen in een artistiek meesterwerk

‘Er komen heel veel verschillende type appartementen in Hollandse Meesters.’ vertelt Edwin. ‘Persoonlijk houd ik daar wel van. De appartementen hebben verschillende prijsklassen. Boven in de woontorens komen de wat grotere appartementen met een geweldig uitzicht over de stad. De voorzieningen in Hollandse Meesters zijn goed geregeld. Er komt onder meer een shared living room, parkeergelegenheid, bergingen en een prachtige binnentuin. Dat kan je ook wel aan AM overlaten, dat ze dat goed uitontwikkelen. Samenvattend is het totaalplaatje van Hollandse Meesters gewoon erg mooi: een duurzaam woongebouw met goede voorzieningen en mooie gemeenschappelijke ruimtes op een ideale locatie. Wat wil je nog meer?’

Een meesterwerk voor een breed publiek

‘We kunnen wel vaststellen dat de interesse in het project aanzienlijk is', vertelt Ramón. ‘Er hebben zich behoorlijk wat mensen aangemeld via de projectwebsite. Deze belangstellenden houden we op de hoogte via de nieuwsbrief. Maar er komen ook veel geïnteresseerden bij ons langs op kantoor. Van empty nesters die graag in een voorzieningrijke locatie willen wonen, tot jonge hardwerkende mensen die op zoek zijn naar alle gemakken binnen handbereik. Gelukkig heeft Hollandse Meesters voor elk budget en voor elke wens een geschikt appartement. We kijken er dan ook enorm naar uit om al deze mensen straks te begeleiden bij de aankoop van hun droomhuis op deze schitterende locatie.’

Het uitzicht als een levend schilderij

'Belangstellenden kennen Amstelveen vaak al goed’, vertelt Edwin. ‘Dus de locatie weten ze wel te plaatsen. Maar mensen zijn altijd benieuwd naar welk uitzicht ze krijgen. Daarom hebben we binnenkort foto's van het uitzicht vanaf een bepaalde verdieping. Aan de noordzijde geeft Hollandse Meesters uitzicht op de Zuidas van Amsterdam. Dat vind ik zelf altijd een indrukwekkend gezicht. De zuid-, west- en oostkant van Hollandse Meesters zijn weer gunstig gelegen ten opzichte van de zon. Omdat de verschillende appartementtypen over het hele gebouw zijn verspreid, kan iedereen straks een gewenste zonligging kiezen.’

Ons advies, jouw verkoopsucces

Edwin heeft nog een paar goede tips. ‘Veel kandidaat-kopers wonen nu in een jaren 30-woning. Ze willen hun grondgebonden huis met tuin inruilen voor een duurzaam en comfortabel appartement. Zit jij in dezelfde soort situatie? Dan begeleiden we je graag bij de verkoop van je huidige huis. Ons nieuwbouwteam -en dat van Ramón- staan klaar om je vrijblijvend te adviseren. We kennen de lokale markt als geen ander en kunnen je goed informeren over wat je kunt verwachten van de verkoop. Jaren 30-woningen zijn nog altijd erg gewild. En dat is in de huidige markt een waardevol gegeven, want met de verkoop van je huidige huis ga je een flink deel van de koopsom van je nieuwe appartement financieren.

Vind jouw ideale appartement met de online woningkiezer

‘We krijgen veel vragen over waar de appartementen precies gelegen zijn, de exacte afmetingen, de kosten, de verdiepingen, en welke buitenruimte beschikbaar is bij elk type appartement.’ vertelt Edwin. Ramón vult aan: ‘Vanaf de start verkoop kun je op de online woningkiezer per verdieping zien waar elk appartement zich bevindt. Je ziet in een oogopslag de prijzen, de oppervlakten, het aantal kamers, de plattegronden en welk uitzicht je straks hebt. Zo kun je op je gemak beslissen welk type appartement het beste bij jou past. Nog een laatste tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite. Dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, zoals de datum van de start verkoop. Gelukkig hoeven we daar niet lang meer op te wachten.’

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien