12 augustus 2021
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Ook als Hollandse Meester blijf je niet automatisch in topconditie. Maar laat Amstelveen nu eens een heel sportieve stad blijken te zijn. Met een sportaanbod dat letterlijk van A(tletiek) tot Z(eilen) gaat. Even bij de indrukwekkende feiten blijven: Amstelveen staat op de lijst van grootste gemeenten op nummer 1 qua faciliteiten voor de georganiseerde sport. Op een ander lijstje, dat van de meest actieve gemeente, staat de stad op nummer 8.

Amstelveen was al het decor van grote internationale sportevenementen, zoals het Europees kampioenschap hockey. Geen toeval trouwens; hockey is de grootste sport in Amstelveen. Maar voor de Hollandse Meester die graag op amateurniveau actief wil zijn is er genoeg te doen. Sporten binnen en buiten. Sporten voor jonge talentjes en senioren. Sporten met je lijf of met je hoofd. Sporten met of zonder beperking.

En je hóeft geen lid te zijn van een club: gewoon een rondje wandelen of hardlopen in je eigen buurt is óók gezond. Het Amsterdamse Bos mag dan wel Amsterdams heten, het is toevallig wel óns bos, met het merendeel van al het groen op Amstelveens grondgebied. Heerlijk trainingsparcours voor tal van sporten!

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien