12 augustus 2021
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Eigenlijk geen gekke keus, Amstelveen als woonplaats. De Hollandse Meesters hebben al gezien dat ze overal dichtbij zitten, qua strategische ligging middenin het centrum en om de hoek van het Stadshart. Vanaf de A9 en S109 is Hollandse Meesterseenvoudig te bereiken, en omgekeerd: via de ontsluitingswegen ben je de stad zo weer uit.

Met een locatie in het centrum heb je geen moeite om overal te komen als je de auto een dagje laat staan. Met de bus of met de tram? Een paar minuten wandelen en je stapt comfortabel in. Bijvoorbeeld tramlijn 5 of 6, die je sneller dan met een auto naar hartje Amsterdam brengen. Bovendien bespaar je jezelf de parkeertarieven in Amsterdam.

Vakantie, op zakenreis? Vanuit Amstelveen is het met de auto ook minutenwerk naar luchthaven Schiphol. En met een ligging in het hart van de stad is de fiets - al of niet elektrisch - ook een aantrekkelijk vervoermiddel. Alle bestemmingen zijn vanaf je appartement eenvoudig aan te fietsen. En pak ‘m ook op een zondag om de fotogenieke omgeving te ontdekken.

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien