12 augustus 2021
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Amstelveen is een stad die altijd in één adem wordt genoemd met die andere stad die z’n naam aan de Amstel te danken heeft. En ’dat is ook het grote voordeel van wonen in Amstelveen: je hebt wel de gezelligheid en de faciliteiten van Amsterdam in de buurt, maar niet de drukte. Maar als Hollandse Meester weet je ongetwijfeld ook de andere steden en dorpen rondom te waarderen. Dorpen aan de slingerende Amstel bijvoorbeeld, zoals Oudekerk aan de Amstel of Nes aan de Amstel.

Zak in zuidelijke richting af en je bent in het Groene Hart van Holland. Tien kilometer buiten de gezelligheid van het Stadshart sta je oog in oog met de natuur van de Westeinderplassen. Op dezelfde afstand van de stad kom je nog zo’n groene hotspot tegen, met de Vinkeveense Plassen. Weilanden strekken zich aan de zuidrand van de stad kilometers ver uit. Het zijn stukken Nederland waar je je afvraagt waar de naam ‘Randstad’ ooit vandaan is gekomen, want hier regeert de rust. Met hooguit een koe als ordeverstoorder.

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien