12 augustus 2021
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Meer dan tweehonderd winkels. Al twee keer bekroond tot beste winkelcentrum van Nederland. Als de Hollandse Meesters gaan shoppen, doen ze het in Amstelveen, in het stadshart. Ook als er een Hollands buitje valt, want het winkelcentrum is overdekt. Wat je er tegenkomt? Bekende logo’s op de gevels, met nogal wat keus voor de fashionista’s onder de Meesters. De Bijenkorf, Zara, Scotch & Soda en Guess bijvoorbeeld. Maar ook de vertrouwde namen voor je dagelijkse boodschappen. Even pauze voor een kop koffie? Of liever uitgebreid lunchen? Genoeg te kiezen in het stadshart.

Doe jezelf niet te kort met alleen maar de bekende winkelketens. De shoppingfun gaat verder aan de Rembrandtweg. Met nét die lokale zaakjes die de winkelkaart van Amstelveen extra kleur geven. Onverwachte boetiekjes. Verrassende speciaalzaken. Vrolijke cadeauwinkels. En anders is er altijd nog de weekmarkt.

Als Hollandse Meester woon je er in de buurt, dus de auto heb je eigenlijk niet nodig. Toch iets groots mee te sjouwen? Er is altijd genoeg parkeergelegenheid. En nog voor heel schappelijke tarieven.

Omgevingsvergunning onherroepelijk! Nu in verkoop

Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning.

Bekijk het aanbod