12 augustus 2021
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Zijn de Hollandse Meesters weleens toe aan een dosis cultuur? Amstelveen to the rescue. De buren in Amsterdam mogen dan de naam hebben, in Amstelveen ben je voorlopig nog niet uitgekeken. Genoeg musea in wereldsteden die met een jaloers oog kijken naar ‘ons’ Cobra Museum. Niet alleen voor de kunststroming met die naam, ook voor spraakmakende exposities van moderne kunst.

Bij museum JAN gaat het er even modern aan toe. Maar dan in - voorzichtig, breekbaar - glas. Voor kunst hoef je trouwens niet eens een museum te bezoeken. Amstelveen strooit ook op straat met uitingen van beeldende kunst. Een stad van Amstelveen-proporties heeft natuurlijk ook een eigen schouwburg.

Vlakbij het Stadsplein, ben je ook welkom bij Poppodium P60 en Platform C, waar het bruist van de culturele activiteit met een volksuniversiteit, een muziek- en dansschool en een kunstuitleen onder één dak. Nog even geduld, want vanaf 2025 kun je hier ook de laatste blockbusters zien in de Pathé bioscoop.

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien