12 augustus 2021
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Terrasstad. Caféstad. Restaurantstad. Amstelveen is het allemaal. Het is maar net wat je zoekt. Op chique of als tussendoortje. Het Oude Dorp, het vroegere Amstelveen, is zeker een plek waar je vaker naartoe gaat. Voor een pizza bij Gusto World of Pizza, een wijntje van The Wine Kitchen of voor een heerlijk avondje bij Aan de Poel. Dat, maar dat wisten buitenliefhebbers al, ook een terras heeft met de nominatie van beste van Noord-Holland. En over terrassen gesproken: onderbreek je middagje shoppen in het Stadshart gerust, want het Stadsplein heeft er nóg meer terrasstoelen bijgekregen.

Ook op de internationale keukens heeft Amstelveen een grote aantrekkingskracht. Koreaans eet je bij Damso, Japans bij Kokusai. Zoveel als je lust, want dit restaurant kent de populaire all-you-can-eat-formule. LemonGrass serveert weer het beste van Indonesië op tafel, Rooz dat van Israel, Fung Han is Kantonees georiënteerd. O, de Hollandse Meesters hebben iets te vieren? Op naar De Jonge Dikkert. Hoewel jong: de korenmolen die het restaurant aan de Amsterdamseweg huisvest is uit de zeventiende eeuw. Amstelveen prikkelt je smaakpapillen.

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien