15 september 2021
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Maak van je nieuwe huis in één keer een thuis

Als je een woning koopt in Hollandse Meesters, kun je kiezen voor woonklaar. Dat betekent dat je meteen kunt verhuizen. Geen gedoe met het plannen van vloerenleggers, interieurbouwers of keukeninstallateurs: jij kiest voor het Woonklaar-concept van Homestudios. Zo kun je je woning volledig afgewerkt laten opleveren.

In de vrij-op-naamprijs van je woning zijn een Siematic keuken en Duravit badkamer al opgenomen. Die stel je vervolgens naar wens samen bij Homestudios. Meteen maar de rest van de inrichting uit handen geven? Kies voor volledig afgewerkte vloeren, wanden, raambekleding en verlichting. Of ga een stap verder en kies zelfs je meubels en woonaccessoires! Als koper maak je in het Homestudios Experience Center persoonlijke keuzes. Het assortiment is ongekend groot, met alle ruimte voor je persoonlijke smaak.

Kijk de kunst af bij Homestudios

Om je te inspireren bij je keuze vind je alvast twee woonstijlen helemaal uitgewerkt. En per woningtype laat een slim ontwerp van Hanssen Interior Design zien wat er allemaal mogelijk is in het interieur. De woonstijlen zijn uitgewerkt in de artist impressions van de woningen. De woonadviseurs

bij Homestudios helpen je om je eigen twist aan het ontwerp te geven. Natuurlijk ben je vrij om zelf te kiezen. En wat je woonklaar wilt laten opleveren is aan jou. Wel vloeren, wanden en raambekleding maar je neemt je eigen meubels en verlichting mee? Alles is mogelijk.

Toegankelijke luxe

Gun jezelf het gemak, tijdbesparing én toegankelijke luxe van Woonklaar. Benieuwd geworden? Als kersverse koper van Hollandse Meesters krijg je een persoonlijke uitnodiging voor je eerste bezoek aan het Homestudios Experience Center.

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien