14 oktober 2021
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Van zolderkamer naar marktleider! Hoeveel goede ideeën zijn er niet ontstaan op zolderkamers? Ontelbaar veel. Zoals op de zolderkamer van Jan Brockhoff. Hij begon er zijn eigen makelaarskantoor. Niet met het idee om het zoveelste kantoor te openen, maar een kantoor met onderscheidend vermogen. Natuurlijk met het vakmanschap dat je als potentiële koper van een makelaar verwacht. Een kantoor met persoonlijke aandacht. Maar ook een makelaarskantoor dat de moderne communicatiemiddelen omarmt en plezierig in de omgang is. En al is de zolderkamer alweer heel lang verleden tijd: nog altijd ademt Brockhoff Makelaars die sfeer uit.

De onderscheidende manier van werken van Jan Brockhoff leverde het kantoor veel klanten op. Zoveel zelfs, dat Brockhoff Makelaars zich ontwikkelde tot marktleider in Amstelveen en de omliggende regio. Met de komst van zoon Edwin, in 2000, kreeg het kantoor een nieuwe impuls. Hij ging leidinggeven aan het nieuwbouwteam. Hetzelfde team waarmee je straks te maken hebt als je geïnteresseerd bent in een woning in het project Hollandse Meesters. Met andere woorden, je bent in goede handen.

Kantoor met 30 medewerkers
‘We zijn altijd al een ondernemend kantoor geweest en we hebben diverse landelijke marketingprijzen gewonnen’, zegt Edwin over het huidige succes. ‘Dit alles blijven we combineren met aandacht voor de klant en maatwerk.’ Inmiddels staat er een kantoor met 30 medewerkers, één voor één deskundig én enthousiast. Herkenbaar aan het plezier dat zij in hun werk hebben. En die er alles aan doen om je als koper bij te staan bij misschien wel de investering van je leven.

Edwin: ‘Het plezier dat we daarin hebben en de mensen die we elke dag ontmoeten maken ons vak extra leuk. We zijn er trots op een prachtig project als Hollandse Meesters te mogen begeleiden. Nieuwe woningen zijn schaars - en niet alleen in de regio rond Amsterdam. En dan ligt dit project ook nog eens op een perfecte locatie, in het hart van ons werkgebied!’

team brockhoff makelaars

Helder woonplan
Bij Brockhoff Makelaars blijft het traject overzichtelijk, samengevat in een helder woonplan. Daarin is er aandacht voor alle facetten die maar met de aankoop van een appartement te maken hebben. Bijvoorbeeld: hoe ga je om met je huidige woning tijdens de bouwtijd? Wat voor afwerking kies je in je nieuwe appartement? Wat is de ideale planning? Vragen waar je bij Brockhoff Makelaars een even vakkundig als persoonlijk antwoord op krijgt.

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien