17 oktober 2023
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Vanaf nu is het mogelijk om je ook in te schrijven voor de woningen van het type Gold, Nassau en Rose. Dat betekent dat alle 131 koopwoningen in Hollandse Meesters in verkoop zijn!

Bekijk hier het aanbod!

Digitaal inschrijven? Hoe werkt dit?

Sta je al geregistreerd als belangstellende voor Hollandse Meesters dan heb je op dinsdag 17 oktober een mail gekregen. Via de link in deze nieuwsbrief start het digitaal inschrijven. Sta je nog niet ingeschreven? Registreer je dan eerst als belangstellende via deze website. Je ontvangt vervolgens de link om je in te schrijven. In je accountomgeving kun je je inschrijven voor fase 1 en voor fase 2.

De inschrijftermijn voor fase 2 sluit op maandag 30 oktober om 12.00 uur. Ook na sluiting van de inschrijftermijn kun je je inschrijven. Je komt dan automatisch op de reservelijst.

De spelregels van de toewijzing lees je op deze website onder ‘nieuws’. Wanneer je een woning toegewezen hebt gekregen neemt één van de makelaars uiterlijk vrijdag 3 november 2023 contact met je op om je hiervan op de hoogte te brengen en een verkoopgesprek in te plannen. Als we je na de eerste toewijzing geen woning kunnen toewijzen dan wordt je op je op de reservelijst geplaatst. Je wordt hierover uiterlijk maandag 6 november 2023 geïnformeerd per mail.

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien