13 maart 2024
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

We zijn blij om aan te kondigen dat de sloop van het oude kantoorgebouw op de Meester G. Groen van Prinstererlaan 114 in Amstelveen officieel is gestart. We hebben de slopers verwelkomt. We laten je graag de foto’s zien met de eerste sloop resultaten van het oude gebouw. 

Terwijl we afscheid nemen van het verleden, omarmen we vol enthousiasme de toekomst die voor ons ligt. Het oude kantoorgebouw heeft vele jaren dienst gedaan. Nu is het tijd om plaats te maken voor iets nieuws: Hollandse Meesters, een prachtig woongebouw met moderne appartementen die weer nieuw leven blaast in deze mooie plek in het centrum van Amstelveen. De start sloop is het begin van een nieuw tijdperk. 

Kun jij ook niet wachten om de sloop te volgen? We kijken uit naar het moment dat straks de “eerste steen” van Hollandse Meesters kan worden gelegd! Zodra de sloop is afgerond en het terrein bouwrijp is gemaakt, kan worden gestart met de bouw. Naar verwachting in juni 2024. De prognose is dat de eerste koopwoningen begin 2027 worden opgeleverd.
 

foto van oude gebouw, sloop gestart

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien