15 augustus 2023
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

We hebben geweldig nieuws te delen! De start van de verkoop gaat eind augustus plaatsvinden. We zijn momenteel druk bezig met de laatste voorbereidingen om 31 augustus de verkoop te kunnen starten. Houd je inbox goed in de gaten!

Proces rondom verkoop van fase 1
31 augustus gaan wij met de eerste fase binnen het project in verkoop gaan. Binnen deze fase zitten de volgende woningtypen: Violet, Scarlet, Jade, Sky, Anthracite, Cacao, Silver en Black.

De eerste woningen zullen na circa 2,5 jaar bouwtijd worden opgeleverd. Uiteraard zal vooruitlopend op de bouw, het bestaande pand nog gesloopt moeten worden.

Bij de start van de verkoop zullen alle stukken met betrekking tot de verkoop online te vinden zijn. Ook laten wij dan weten wanneer er een moment is om vragen te stellen aan het verkoopteam. Dit zal op een locatie in de buurt van het toekomstige project zijn. Wil je hierbij aanwezig zijn? Schrijf  je dan in als belangstellende en ontvang als eerste deze informatie.

Bij het inschrijven op de bouwnummer(s) van jouw voorkeur vragen wij je ook een financiële verklaring toe te voegen waaruit blijkt dat je de woning van je voorkeur(en) ook daadwerkelijk kunt financieren, al dan niet uit eigen middelen. Kandidaten met een dergelijke financiële verklaring krijgen voorkeur boven kandidaten die deze verklaring niet aanleveren. Na het sluiten van de inschrijftermijn weet je na ongeveer één week of je bent ingeloot. Indien je ingeloot bent, wordt je veelal de volgende week, uitgenodigd voor een gesprek bij één van de makelaars.

Proces rondom verkoop van fase 2
Tegelijk met de verkoop van fase 1 start de vòòrverkoop van fase 2. In deze fase zitten de woningen: Gold, Nassau en Rosé. Tijdens de vòòrverkoop van deze fase kun je aangeven voor welke woningtype je interesse hebt. Wij besluiten vervolgens wanneer we deze fase in verkoop gaan brengen.

In de toewijzing van de woningen type Gold, Nassau en Rosé krijgen inschrijvers die voldoen aan één of meerdere criteria meer kans op een toewijzing. Dat zijn de volgende criteria: woonachtig in Amstelveen, werkzaam in Amstelveen, werkzaam in een vitaal beroep, inschrijvers voor de voorverkoop van fase 2 en met een financiële check.

Be an artist in the way you live! 

Heb je na het lezen van dit nieuwsbericht vragen? Ook nu staan de makelaars al voor je klaar.
 

Brockhoff Nieuwbouwmakelaars B.V.
020 - 543 73 75
nieuwbouw@brockhoff.nl
 
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
020 - 305 26 62
nieuwbouw@ramonmossel.nl
 

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien