14 oktober 2021
Geplaatst door TeamHollandseMeesters

Logisch dat je een makelaarskantoor nodig hebt als je een nieuwbouwwoning gaat kopen. Maar mag het ook een makelaarskantoor zijn dat een stapje extra doet? Dat het woord ‘ontzorgen’ nogal letterlijk neemt? En op elke vraag een antwoord heeft? Vast wel. Mogen we je daarom voorstellen aan Ramón Mossel Makelaardij o.g.?

Voor inwoners van Amsterdam moet die naam wel een deurbel doen rinkelen. Ramón Mossel is als makelaarskantoor in de hoofdstad gespecialiseerd in alle facetten van de woningmakelaardij. De professionals van Ramón Mossel zijn er om cliënten te assisteren bij verkoop en verhuur en het vinden (en verkrijgen) van hun droomhuis. Niet voor niets doen professionele partijen in de vastgoedsector – zie Hollandse Meesters – graag een beroep op de inzet van het kantoor.

Wat een professionele makelaar doet
Een nieuwbouwwoning kopen: hoe vaak doe je het in een mensenleven? De professionals van Ramón Mossel hebben er elke dag mee te maken. Daarom kun je er als koper op rekenen dat je aan de hand wordt meegenomen door het hele proces. En omdat een persoonlijke aanpak het beste werkt, heb je altijd één aanspreekpunt. Een medewerker die er zijn of haar vak van heeft gemaakt goed te luisteren. Die de tijd neemt om al je woonwensen te inventariseren. En die met jou de mogelijkheden op een rijtje zet, zodat je de keus maakt waar je over heel veel jaren nog steeds gelukkig mee bent: je nieuwe thuis in Amstelveen.

Reken op een goed advies
De keus die je maakt voor een appartement is van heel veel factoren afhankelijk. Om er een paar te noemen: hoeveel ruimte heb je – of hebben jullie – eigenlijk nodig? Vind je het uitzicht een punt van discussie? Wil je ’s morgens, ’s middags, ’s avonds of misschien wel het grootste deel van de dag in de zon zitten? Bij dit project kun je ook nog eens een gewenst afleverniveau kiezen. Genoeg vragen dus om een sparring partner naast je te hebben die je goed kan adviseren.

Tips
Koop een nieuwbouwwoning en je moet al belangrijke beslissingen nemen nog voordat er twee bakstenen op elkaar liggen. Beslissingen waarvoor je je niet zelden door een hele papierwinkel heen moet worstelen. Zoals verkoopovereenkomsten met juridische taal en taaie technische omschrijvingen. Laat dáár nu precies de kracht liggen van een ontzorgend makelaarskantoor als Ramón Mossel. In begrijpelijke taal loodsen we je door het hele traject heen.

Een makelaar die enthousiast is over Hollandse Meesters
Ook bij Ramón Mossel merk je het enthousiasme voor een project als Hollandse Meesters. Het is er comfortabel wonen, in het groen en toch op loopafstand van alle voorzieningen. En niet alleen dat: ook woon je er heel duurzaam.

Het team van Ramon Mossel Makelaardij

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Hollandse Meesters staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien